Originele onderdelen

origina-part-image-intro

De originele onderdelen van Mopar® zijn de beste oplossing voor het onderhoud van uw auto. Zij voldoen exact aan de oorspronkelijke technische specificaties.

De perfecte uiterlijke verschijning, de hoge aerodynamische prestaties en de kenmerken van originele carrosserieonderdelen garanderen een optimale veiligheid.

Gereviseerde onderdelen

Ook al hebben de onderdelen van uw auto hard gewerkt en u talloze kilometers verder gebracht, toch zijn ze nog steeds waardevol.

Door uit te gaan van originele gebruikte onderdelen, kunnen wij een product maken dat gelijkwaardige prestaties levert als dat van een nieuw voertuig, met behulp van een gecertificeerd proces. Dit proces, bekend als “revisie”, is een industriële activiteit waarbij verwijderde onderdelen bewerkt worden door servicecentra waarbij de componenten hersteld worden naar dhet prestatieniveau van een nieuw product.

Mopar® gereviseerde onderdelen bieden veel voordelen.

  • Milieuvriendelijkheid
  • Originele kwaliteit
  • Gegarandeerd als nieuw
  • Volledig assortiment
ricambi_rigenerati
ricambi_funzionali

Olie en vloeistoffen

Door te werken in een co-engineeringproces met de FCA Netherlands B.V., streeft PETRONAS LUBRICANTS er dagelijks naar het productieproces van zijn motorolie en functionele vloeistoffen te verbeteren, door smeermiddelen te ontwikkelen voor alle verschillende modellen van de FCA Netherlands B.V.

Iedereen die voor PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL kiest kan rekenen op een team van specialisten en op producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle vereiste kenmerken van veiligheid, prestaties, verbruik en milieuvriendelijkheid.