Fabrieksgarantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Jeep® is een garantie van 36 maanden inbegrepen, het betreft hier 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie.
De garantieperiode gaat in vanaf de registratiedatum van de auto en loopt tot het einde van het derde jaar of tot de auto een totaal van 120.000 km
afgelegd heeft.

2 jaar fabrieksgarantie

De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Jeep® Servicecentra en omvatten:

 • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
 • arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
 • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

3e JAAR AANVULLENDE GARANTIE

Als de garantie van 24 maanden eenmaal is verlopen, zal het Jeep® Servicepunt de auto voor een aanvullende periode van 12 maanden garanderen vanaf de eerste dag na afloop van de periode van twee jaar vanaf de eerste registratiedatum van de auto of de aflevering van de auto, zoals vastgesteld op het garantiebewijs en ondertekend door het Jeep® Servicepunt, tot het einde van het derde jaar of tot de auto een totaal van 120.000 km afgelegd heeft vanaf de datum van eerste registratie.

Voor meer informatie over de aanvullende garantie periode Klik hier of neem contact op met uw dealer.

​​​​​​​​​

 

VOORWAARDEN AANVULLENDE JEEP® GARANTIE

Als de garantie van 24 maanden eenmaal is verlopen, zal het Jeep® Servicepunt de auto voor een aanvullende periode van 12 maanden garanderen vanaf de eerste dag na afloop van de periode van twee jaar vanaf de eerste registratiedatum van de auto of de aflevering van de auto, zoals vastgesteld op het garantiebewijs, ondertekend door het Jeep® Servicepunt, en tot het einde van het derde jaar of tot de auto een totaal van 120.000 km afgelegd heeft vanaf de datum van eerste registratie, welke van de twee omstandigheden zich het eerst voordoet. Het Jeep® Servicepunt moet, onder deze aanvullende garantie, onderdelen gratis repareren die onbruikbaar of inefficiënt zijn wegens fabricagedefecten door deze te vervangen door originele Jeep® onderdelen of verbeterde Jeep® onderdelen. Bewerkingen onder garantie moeten worden uitgevoerd door het Jeep® service netwerk en omvatten:
 • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel
 • arbeidskrachten die nodig zijn voor de vervanging ode reparatie
 • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

De aanvullende garantie dekt niet:

Onderdelen onderhevig aan slijtage (componenten die regelmatig moeten worden vervangen):
Banden, velgen/wieldeksels, ontstekingsbougies/voorgloeibougies, koppelingsplaten en koppelingsmechanisme, remschijven en remblokken, ruitenwisserbladen en achterruitwisser/koplampwisser, achterste remschoenen, remtrommels, accessoire riem (behalve de distributieriem), schokdempers, lampen (binnen-en buitenverlichting), batterij, zekeringen, alle uitlaatpijpen (behalve het systeem van emissiebeperkende katalysator en roetfilter), smeermiddelen, filters, wieluitlijning. Afdichtingen, wielen, cilinderslot en sleutels, handgrepen, scharnieren, verlichting en kunststof onderdelen, lampen ,verf, ramen, ruitenwisserbladen, deur- en ruitdichtingen (behalve het open dak), interieur bekledingen en stoffen van deuren, zittingen, tapijten, drempelbekleding en motorkapbekleding. Ongevallen, schade veroorzaakt door brand en diefstal, krassen, chemische schade, niet originele onderdelen en schade als gevolg van niet originele onderdelen.
Deze beperking heeft betrekking op geconstateerde storingen, geaccepteerd door de klant bij aanschaf van de auto en op de garantie van de fabrikant bij eerst een/of volgende registraties. De aanvullende garantie vereist dat de onderhoudsbeurten, zoals voorgeschreven door de fabrikant en beschreven in het instructieboek, zijn uitgevoerd en gecertificeerd zijn door degene die deze werkzaamheden heeft verricht.

In de volgende gevallen vervalt de aanvullende garantie:
 • als er wijzigingen aan de auto zijn aangebracht of als deze gebruikt is bij sportieve evenementen
 • als de stand van de kilometerteller is gewijzigd of als daarmee op enigerlei wijze is geknoeid
 • als de klant onjuiste informatie heeft verschaft met betrekking tot de werkelijke afstand die de auto heeft afgelegd.

 

car-warranty-image

​​​Garantie op de lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 24 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Grarantie tegen doorroesten

Uw auto wordt gedekt door garantie tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie.

Deze garantie dekt de kosten van alle reserveonderdelen en de arbeid vereist om de plaatdelen die zijn doorgeroest te repareren of te vervangen.Als het doorroesten optreedt wegens andere redenen dan corrosie, dan is deze garantie niet van toepassing. Cosmetische corrosie of corrosie veroorzaakt door bijvoorbeeld steenslag of krassen wordt niet gedekt.Er zijn twee tijdslimieten van toepassing op deze garantie, die ingaan op de afleverdatum van uw voertuig:

 • voor externe carrosseriepanelen (die gelakt zijn en zichtbaar zijn van buitenaf) is de tijdslimiet 7 jaar, zonder kilometragelimieten;
 • voor de overige panelen is de tijdslimiet 24 maanden, zonder kilometragelimieten.

BREID UW GARANTIE UIT

Met Jeep® Extra Garantie heeft u dekking tegen mechanische en elektronische storingen in uw auto. Bovendien zult u blijven profiteren van:
 • Reparaties uitgevoerd door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici.
 • Gebruik van originele onderdelen.
 • Servicecentra en assistentie in heel Europa.

Jeep® Extra Garantie is een service die valt onder het label Serviceproducten.

Onderhoud

De onderdelen van uw Jeep® zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden.

Daarom heeft de Fiat Groep voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.

Naleving van de aanwijzingen van het Geprogrammeerd Onderhoudsschema betekent het optimaliseren van de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig. We adviseren u het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles door uw dealer uit te laten voeren.

De getoonde prijzen zijn prijzen die Jeep Nederland haar dealers en reparateurs adviseert. Zij zijn niet gehouden deze adviezen op te volgen. Vraag altijd van tevoren welke vaste prijs uw dealer of reparateur hanteert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

apk_image_garantie

Algemene Periodieke Keuring (APK)
Voordelig & vakkundig
De adviesprijs voor APK is bij ons €29,95. Indien je auto ook aan onderhoudsbeurt toe is, dan is de APK keuring zelfs gratis.

Onze APK voordelen op een rij

 • De APK adviesprijs inclusief afmeldkosten en roetmeting/4-gas test
 • Gratis herkeuring bij afkeuring
 • Wij kennen je auto als geen ander
 • Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Wanneer APK?
In Nederland worden alle auto’s ouder dan 3 of 4 jaar gekeurd volgens wettelijk vastgestelde eisen op veiligheids- en milieugebied. Dit is de Algemene Periodieke Keuring (APK). Wil je weten wanneer uw auto aan APK toe is, klik hier.
Wat houdt de APK in?
Bij de APK worden onder andere de volgende onderdelen geïnspecteerd: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, uitlaatgassen.

ONDERHOUDSTARIEVEN

Voor alle onderhoudswerkzaamheden gelden scherpe en heldere tarieven. Deze prijzen zijn landelijk vastgesteld zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. De prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Blijkt extra werk noodzakelijk, dan krijgt u vooraf altijd eerst een prijsopgave. ONDERHOUDSTARIEVEN

Mopar® Vehicle Protection

MOPAR® VEHICLE PROTECTION biedt u de mogelijkheid om de dekking op defecten buiten de garantieperiode uit te breiden door middel van Extra Garantie.

Daarbij kunnen wij u garanderen dat  alle werkzaamheden:
 

 • uitgevoerd worden door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici
 • bij alle erkende werkplaatsen van Fiat Group Automobiles in heel Europa
 • met gebruik van originele onderdelen.

Ontdek de extra services geboden door Mopar® Vehicle Protection.