Garanti på bilen

​Prisen på din nye bil omfatter 24 måneders garanti, som løber fra bilens første registreringsdato, og har ingen kilometerbegrænsning.
Garantien dækker produktionsfejl, som bliver udbedret uden omkostninger altid med originale MOPAR reservedele eller ombytterdele.

Garanti-arbejde udføres af Jeep®-forhandlere, og omfatter følgende:

  • Reparation eller udskiftning af defekt del
  • Arbejdstid i forbindelse med udskiftning eller reparation
  • Brug af evt. forbrugsmaterialer til at udføre garantireparationen.
car-warranty-image

​Lakgaranti

Lakgarantien omfatter fabrikationsfejl i lakken og gælder i 24 måneder fra 1. registreringsdato. Garantien omfatter hel eller delvis omlakering af bilen hvis evt. uregelmæssigheder i henhold til producentens standardbetingelser.

Rustgaranti

Din bil er dækket af garanti mod gennemtæring, som er opstået indefra og ud pga. korrosion.
Garantien dækker omkostningerne på alle reservedele og den nødvendige arbejdskraft til udførelse af reparationen eller udskiftningen af metalpaneler, som er gennemtæret pga. rust indefra og ud.

Hvis gennemtæringen ikke er opstået indefra og ud, men skyldes anden årsag, dækker garantien ikke. Kosmetisk korrosion eller korrosion der skyldes stenslag eller ridser er ikke dækket.
Denne garanti er omfattet af to tidsgrænser og gældende fra 1. registreringsdato.

  • For udvendige karrosseridele (dele, som er lakerede eller synlige fra ydersiden af bilen) er tidsgrænsen 7 år uden kilometerbegrænsning.
  • For andre paneler er tidsgrænsen 24 måneder uden kilometerbegrænsning

Generelle betingelser præciseres i Service-og Garantihæftet som findes i din bil.

Vejhjælp

Med Vejhjælp har du altid  følgende fordele: 

(*)Læs mere i servicebogen om, hvordan servicen udføres, betingelser, begrænsninger og undtagelser

Service

​PLANLAGT SERVICE

Alle biler skal serviceres regelmæssigt.
Derfor udarbejder Fiat-koncernen en serviceplan for alle de biler, de fremstiller, så det sikres, at bilerne får den påkrævede service for at opretholde deres køreevne og effektivitet.

Når du overholder de fastlagte serviceintervaller, optimerer du din bils ydeevne og brændstofforbrug. I hele dens levetid har du således en bil, der lever op til love og retningslinjer i forhold til CO2-udslip og forurening, så den kan godkendes ved de lovpligtlige bilsyn.