Originele onderdelen

origina-part-image-intro

Originele onderdelen van Mopar® zijn de ideale oplossing voor de zorg en het onderhoud van uw auto, omdat zij exact voldoen aan de oorspronkelijke technische specificaties.
De perfecte uiterlijke verschijning, de hoge aerodynamische prestaties en de structurele kenmerken van originele carrosserieonderdelen garanderen een optimale integratie voor uw veiligheid.

Gereviseerde onderdelen

Ook al hebben de onderdelen van uw auto hard gewerkt en u talloze kilometers verder gebracht, toch zijn ze nog steeds heel waardevol.

Van gebruikte originele onderdelen kunnen wij met behulp van een gecertificeerd proces een product maken dat gelijkwaardige prestaties levert als nieuwe onderdelen. Dit proces, bekend als “revisie”, is een industriële activiteit waarbij gebruikte onderdelen bewerkt worden door servicecentra die de componenten herstellen naar het prestatieniveau van een nieuw product.

Mopar® gereviseerde onderdelen bieden veel voordelen.

  • Milieuvriendelijkheid
  • Originele kwaliteit
  • Gegarandeerd als nieuw
  • Volledig assortiment
ricambi_rigenerati_image
ricambi_funzionali_image

Oliën en functionele vloeistoffen

Door te werken in een co-engineeringproces met de FIAT Group, streeft PETRONAS LUBRICANTS er dagelijks naar het productieproces van zijn motoroliën en functionele vloeistoffen te verbeteren, door smeermiddelen te ontwikkelen voor specifiek gebruik in afzonderlijke voertuigmodellen in lijn met motorontwikkeling, voor resultaten die elke keer de internationale specificaties overschrijden.
Iedereen die zijn vertrouwen schenkt aan PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL, van de fabrikant tot de eindklant, kan rekenen op een uitzonderlijk team van specialisten en op producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle vereiste kenmerken van veiligheid, prestaties, verbruik en milieuvriendelijkheid.