Voertuiggarantie

In de aankoopprijs van uw nieuwe Jeep® is een garantie van 24 maanden inbegrepen die begint vanaf de afleverdatum en geen kilometerbeperking heeft.

De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Jeep® Servicecentra en omvatten:

  • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder
  • garantie uit te voeren.

Tijdens de duur van de garantie kunt u ook van wegbijstand profiteren.

car-warranty-image

​​​Garantie op de lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Grarantie tegen doorroesten

Uw auto wordt gedekt door garantie tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie.
Deze garantie dekt de kosten van alle reserveonderdelen en de arbeid vereist om de plaatdelen die zijn doorgeroest te repareren of te vervangen.
Als het doorroesten optreedt wegens andere redenen dan corrosie, dan is deze garantie niet van toepassing. Cosmetische corrosie of corrosie veroorzaakt door bijvoorbeeld steenslag of krassen wordt niet gedekt.
Er zijn twee tijdslimieten van toepassing op deze garantie, die ingaan op de afleverdatum van uw voertuig:
  • voor externe carrosseriepanelen (die gelakt zijn en zichtbaar zijn van buitenaf) is de tijdslimiet 7 jaar, zonder kilometragelimieten;
  • voor de overige panelen is de tijdslimiet 24 maanden, zonder kilometragelimieten.

BREID UW GARANTIE UIT EN BESPAAR


Wist u dat u dankzij Mopar® Vehicle Protection uw standaard 2 jaar fabrieksgarantie kunt verlengen?
Om onze klanten een zorgeloze rijervaring te bezorgen werd een uitgebreide en flexibele waaier aan garantieverlengingen en onderhoudsproducten ontwikkeld speciaal voor u.


Hulp bij pech onderweg

Met de wegbijstand kunt u te allen tijde profiteren van de volgende zaken:

(*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor methodes, voorwaarden, beperkingen en uitzonderingen voor de dienstverlening.

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUD

Alle voertuigen moeten regelmatig onderhouden worden.

Uw wagen goed onderhouden en het Geprogrammeerd Onderhoudsschema correct naleven garanderen optimale prestaties, efficiënt brandstofverbruik en is de juiste voorbereiding op de jaarlijkse keuring.

Daarom hebben onze experts voor elk voertuig dat wij produceren een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw wagen in topconditie te houden.

HANDLEIDING

istructions_image

Mopar® beveelt een reeks controles en onderhoudsbeurten aan, afhankelijk van het gereden aantal kilometers en de leeftijd van uw wagen.

Raadpleeg het officiële garantie- en onderhoudsinstructieboek voor uw auto.