Bereid u voor op de winter voor slechts € 9,90 en ontvang een gratis geschenk

EN 20% KORTING BIJ VERVANGING, GELDIG T.E.M. 28/02/2018.

De winter staat voor de deur. Om uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw voertuig tijdens dit seizoen te garanderen, raden wij u aan om uw voertuig te laten nakijken. Onze experten staan steeds voor u klaar om de staat van uw lichten en ruitenwissers te controleren. En opdat uw voertuig zonder probleem blijft starten, kijken we meteen ook uw batterij na.

Voor slechts € 9,90 beschermt u uzelf en uw voertuig tegen de grillen van de winter ... Bovendien ontvangt u een gratis cadeau. Wacht dus niet langer en maak alvast een afspraak!

Met Mopar gaat u een schitterende winter tegemoet!


winter-promo-img1

20% korting op winteraccessoires & een gratis geschenk!

DANKZIJ MOPAR IS UW AUTO PERFECT UITGERUST VOOR VEEL WINTERPRET!

En omdat de winter ook winterpret brengt met familie en vrienden, kijk even naar ons gamma winteraccessoires: dakdragers, dakkoffers en skidragers. Een praktische, elegante selectie aan -20% !

Bovendien ontvangt u een gratis cadeau bij aankoop van een accessoire in het verkoop- of servicepunt van uw keuze!

*Exclusief Jeep New Compass.


winter-promo-2-img

WINTERKIT VANAF € 850 + 1 GRATIS GESCHENK

VERKIES GRIP BOVEN SLIP

Profiteer momenteel van 4 winterbanden gemonteerd op originele velgen vanaf € 850. Bovendien ontvangt u gratis een geschenk!

Bij Mopar doen we geen enkele toegeving wat uw veiligheid betreft. Daarom werken we samen met de beste bandenfabrikanten. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod dat aangepast is aan uw rijstijl. Bovendien bieden we winterkits aan die veiligheid en elegantie verenigen.

Winterbanden bestaan uit rubber dat speciaal werd aangepast om optimale prestaties te verzekeren zodra de buitentemperatuur onder de 7° C zakt.
  • De diepere groeven verminderen het risico op aquaplanning omdat overtollig water, modder en sneeuw beter worden afgevoerd.
  • De grip op het wegdek is beter, vooral op gladde en met ijs bedekte wegen.

Met Mopar winterkits bent u voorbereid en gaat u veilig de weg op.

Bekijk onze catalogus voor het volledige aanbod winterkits voor uw wagen met prijslijst en foto’s van de velgen.

* Prijs ter indicatie (incl. btw, zonder montage en milieutaks) voor een set van vier winterbanden op velgen, geldig t.e.m. 31/03/2018, onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen in functie van de beschikbare voorraad in het erkende netwerk.

Winterkits-IMG

TOT -26% OP ACCESSOIREPACKS

Geniet van onze voordelige condities op een selectie van accessoire packs!

Geniet van tot -20% op een selectie aan accessoire packs, exclusief werkuren en enkel geldig in het deelnemende netwerk; zie details en voorwaarden bij uw Erkende Dealer; tot en met 31 januari 2018.

Ontdek hier de beschikbare accessoirepacks voor uw wagen:

ACCESSOIREPACKS-IMG