WINTERKIT VANAF € 850 + 1 GRATIS GESCHENK

VERKIES GRIP BOVEN SLIP

Profiteer momenteel van 4 winterbanden gemonteerd op originele velgen vanaf € 850. Bovendien ontvangt u gratis een geschenk!

Bij Mopar doen we geen enkele toegeving wat uw veiligheid betreft. Daarom werken we samen met de beste bandenfabrikanten. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod dat aangepast is aan uw rijstijl. Bovendien bieden we winterkits aan die veiligheid en elegantie verenigen.

Winterbanden bestaan uit rubber dat speciaal werd aangepast om optimale prestaties te verzekeren zodra de buitentemperatuur onder de 7° C zakt.
  • De diepere groeven verminderen het risico op aquaplanning omdat overtollig water, modder en sneeuw beter worden afgevoerd.
  • De grip op het wegdek is beter, vooral op gladde en met ijs bedekte wegen.

Met Mopar winterkits bent u voorbereid en gaat u veilig de weg op.

Bekijk onze catalogus voor het volledige aanbod winterkits voor uw wagen met prijslijst en foto’s van de velgen.

* Prijs ter indicatie (incl. btw, zonder montage en milieutaks) voor een set van vier winterbanden op velgen, geldig t.e.m. 31/03/2018, onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen in functie van de beschikbare voorraad in het erkende netwerk.

Winterkits-IMG

WINTERBANDEN 3+1 GRATIS & MOPAR GESCHENK

VERZEKER UW VEILIGHEID
EN UW RIJCOMFORT IN DE WINTER
Na verloop van tijd verslijt het rubber van uw banden en kan de grip op het wegdek verminderen. Wellicht is het tijd voor nieuwe banden. Uw veiligheid hangt er immers van af. Aarzel niet om uw erkende dealer te vragen om de staat van uw banden te controleren.

Wist u dat: Onder de 7° C kunt u met winterbanden de remafstand aanzienlijk verminderen ? Ga naar uw dealer en profiteer nu van ons aanbod: 3+1 gratis op winterbanden en all-season banden. Bovendien ontvangt u momenteel een Mopar geschenk helemaal gratis!

*Aanbieding geldig t.e.m. 31/12/2017 op de winterbanden of all-seasonbanden, uitsluitend in het deelnemende network van België. Niet cumuleerbaar met andere promoties op dezelfde producten. Zolang de voorraad strekt.

Wintertyres-img

ALTIJD VLOT EN VEILIG NAAR UW BESTEMMING!

WIST U DAT ER AL EEN UPDATE VAN DE KAARTEN VAN UW NAVIGATIESYSTEEM BESTAAT VANAF € 59?

Ga langs bij uw vertrouwde Jeep-verdeler of hersteller en vraag naar een update van uw GPS. Zo vindt u altijd de snelste route!

navigation_jeep_image

NOOIT MEER PARKEERSTRESS !

Dankzij MOPAR hoeft u nooit meer parkeerstress te hebben of lang te zoeken naar een parkeerplaats waar u zeker genoeg ruimte heeft. Onze parkeerhulpsystemen begeleiden u om gemakkelijk te parkeren en de ruimte correct in te schatten. Bovendien koopt u nu MOPAR parkeersensoren voor een prikje:

U hebt al parkeersensoren (achteraan) voor uw Jeep Renegade voor slechts € 275 (incl. BTW en montage)!

Haast u naar u dealer en geniet van deze promotie tot en met 31 december 2017.

PARKING_IMG

TOT -20% OP ACCESSOIREPACKS

Geniet van onze voordelige condities op een selectie van accessoire packs!

Geniet van tot -20% op een selectie aan accessoire packs, exclusief werkuren en enkel geldig in het deelnemende netwerk; zie details en voorwaarden bij uw Erkende Dealer; tot en met 31 juli 2017.

Ontdek hier de beschikbare accessoirepacks voor uw wagen:

ACCESSOIREPACKS-IMG

DE HELE FAMILIE OP DE FIETS DANKZIJ HET MOPAR FAMILY PACK

Wat gaat er boven een gezellige fietstocht of fietsvakantie met het gezin of met vrienden? Hiervoor heeft Mopar speciaal een « Family Pack » ontwikkeld met een trekhaak en fietsendrager zodat u zonder problemen uw fietsen kunt meenemen voor een fietstocht of op vakantie. Bovendien zijn deze packs momenteel tot 40% goedkoper dan wanneer u de trekhaak of fietsendrager apart aankoopt!

Haast u naar uw dichtstbijzijnde dealer en geniet tot en met 31 december 2017 van de voordelige en aantrekkelijke prijzen voor deze Family packs!

Beschikbaar voor Jeep Renegade vanaf € 775*!

*Prijs inclusief BTW & exclusief montage.

DE_HELE_FAMILIE_Image