ALTIJD VLOT EN VEILIG NAAR UW BESTEMMING!

WIST U DAT ER AL EEN UPDATE VAN DE KAARTEN VAN UW NAVIGATIESYSTEEM BESTAAT VANAF € 59?

Ga langs bij uw vertrouwde Jeep-verdeler of hersteller en vraag naar een update van uw GPS. Zo vindt u altijd de snelste route!

navigation_jeep_image

NOOIT MEER PARKEERSTRESS !

Dankzij MOPAR hoeft u nooit meer parkeerstress te hebben of lang te zoeken naar een parkeerplaats waar u zeker genoeg ruimte heeft. Onze parkeerhulpsystemen begeleiden u om gemakkelijk te parkeren en de ruimte correct in te schatten. Bovendien koopt u nu MOPAR parkeersensoren voor een prikje:

U hebt al parkeersensoren (achteraan) voor uw Jeep Renegade voor slechts € 275 (incl. BTW en montage)!

Haast u naar u dealer en geniet van deze promotie tot en met 31 december 2017.

PARKING_IMG

TOT -20% OP ACCESSOIREPACKS

Geniet van onze voordelige condities op een selectie van accessoire packs!

Geniet van tot -20% op een selectie aan accessoire packs, exclusief werkuren en enkel geldig in het deelnemende netwerk; zie details en voorwaarden bij uw Erkende Dealer; tot en met 31 juli 2017.

Ontdek hier de beschikbare accessoirepacks voor uw wagen:

ACCESSOIREPACKS-IMG

DE HELE FAMILIE OP DE FIETS DANKZIJ HET MOPAR FAMILY PACK

Wat gaat er boven een gezellige fietstocht of fietsvakantie met het gezin of met vrienden? Hiervoor heeft Mopar speciaal een « Family Pack » ontwikkeld met een trekhaak en fietsendrager zodat u zonder problemen uw fietsen kunt meenemen voor een fietstocht of op vakantie. Bovendien zijn deze packs momenteel tot 40% goedkoper dan wanneer u de trekhaak of fietsendrager apart aankoopt!

Haast u naar uw dichtstbijzijnde dealer en geniet tot en met 31 december 2017 van de voordelige en aantrekkelijke prijzen voor deze Family packs!

Beschikbaar voor Jeep Renegade vanaf € 775*!

*Prijs inclusief BTW & exclusief montage.

DE_HELE_FAMILIE_Image